3. Erasmus Plus Projemiz olan ‘’MABB’’ (Michael Angelo and the Big Bang )’in toplantı ve atölye çalışmalarını gerçekleştirmek üzere, projenin stratejik ortaklarından Galler, İngiltere, Danimarka, Yunanistan, Portekiz’den okul idarecileri ve öğretmenleri 15.11.2021 Pazartesi günü okulumuza geldiler.
Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Doğdu, Tan Okulları Genel Müdürü Can Akyollu, Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt, Tan Liseleri Yabancı Diller Proje Koordinatörü Hilal Doğu ve Yabancı Diller öğretmenlerimiz konukları karşıladılar ve kısa sohbet ettiler.
İngiltere Ulusal Ajansının onayladığı, Avrupa Birliğinin hibe verilmeye değer gördüğü 3. Erasmus Plus Projemiz ‘’MABB’’ (Michael Angelo and the Big Bang ) ile eğitimde ‘’STEAM’’ yani bilim,teknoloji, mühendislik, matematik gibi sayısal alanlarda ki derslere sanatın da dahil edilerek, eğitimde verimliliğin artırılması hedeflenmiştir.
Eğitimde verimliliği artıran çapraz modelleme sistemi ile öğrencilerin motivasyonlarının yükseltilmesi ve iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak projeye, İngiltere Manchester Metropolitan Üniversitesi drama hocaları atölye çalışmaları ile destek vermektedir.

3. Erasmus Plus Projemiz ”MABB” in Sertifika Töreni Okulumuzda Gerçekleşti.
3. Erasmus Plus Projemiz ‘’MABB’’ (Michael Angelo and the Big Bang ) ile eğitimde ‘’STEAM’’ yani sayısal alanlarda ki derslere sanatın da dahil edilerek, eğitimde verimliliğin artırılmasının hedeflendiği projenin okulumuzda gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve toplantıları 18.11.2021 tarihi itibari ile sona erdi.
”MABB” in staretejik ortaklarından olan İngiltere, Danimarka, Yunanistan, Portekiz’den okul idareci ve öğretmenleri ile İngiltere Manchester Metropolitan Üniversitesi drama hocaları düzenlenen sertifika töreni ile Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu’dan sertifikalarını aldılar ve kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ilettiler.