Özel Tan Ortaokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılı 8. sınıflar Mezuniyet Töreni okul kurucularımızın, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve değerli velilerimizin
katılımıyla 26 Mayıs Perşembe günü okulumuzda gerçekleşti.
Törenimiz şehitlerimizin aziz hatıraları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlkokul Ortaokul Müdürü Eyüp Adıbelli programın açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelerek, muasır medeniyetler seviyesini yakalamanın ancak çok çalışmakla mümkün olabileceğini, Ulu Önder Atatürk’ün ‘’ Bütün ümidim gençliktedir.’’ sözü ile Türk gençliğine duyduğu güveni dile getirerek, öğrencilere lise ve üniversite yaşamlarında başarılar diledi.
Tan Okulları Genel Müdürü Can Akyollu konuşmasında;
Türk gençliğinin Cumhuriyetin yarınları, fedakar anne ve babaların umutları, onları yetiştirenlerin gözbebekleri olduğunu ifade ederek öğrencilere yorulmadan, bıkmadan, yılmadan özveri ile çalışmaya devam etmelerini öğütledi.
Tan Ortaokul Mezunlarını temsilen kürsüye gelen Arda Karanfiller konuşmasında, ilkokuldan itibaren araştıran, sorgulayan, okumayı çok seven bireyler olarak , sadece akademik alanda değil sosyal alanlarda da başarılara imza atmış bireyler olarak bir üst eğitim basamağı olan lise yaşamlarına başlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşadıklarını ifade etti.
Ortaokul öğrencilerinden oluşan Halk Dansları Gösteri Topluluğu misafirlere çeşitli yörelerden derlenen halk oyunları gösterisini büyük bir coşkuyla sundu.
Öğrencilerimiz Kerem Müftüoğlu ve Efe Emre Okur’un elektro gitarları ile Aras Eren Arhan’ın bateri ile solist Elvin Duraman’a eşlik ettikleri müzik sunumu konuklarımızdan büyük alkış aldı.
Ortaokul Mezuniyet Törenimiz öğrencilere ‘’Anı Belgelerinin verilmesi ve keplerin havaya fırlatılması ile son buldu.